Kenzo

 


HD:A/B ED:0 Ögon: ua 

Godkänt MH med 2:a på skott

Tävlingsmeriter: BIR och BIS4

  Good Trace Forever With You
  SE25042/2018
 Kön  H
 Rasspecifikt  KS
 Notering   
 Avkommor *   
 Observandum   
 HD  B
 ED  ua
 Patella   
 PNP   
 Ögon  ja
 Mentalbeskr.hund  ja
   

MT och Exteriörbeskrivning kommer att genomföras under våren 2020


 

Kenzo är en välbyggd hane av utmärkt typ. Medelstor 53 cm och vikt på 27,5 kg
Kenzo är lättsam och trevlig och har full fart i benen så fort tillfälle ges, stortrivs när han får jobba i skogen och på lydnadsplanen. I lydnaden är han mycket samarbetsvillig, visar stor entusiasm och utför sina moment med allra största glädje, rutan är en favorit. Kenzo är en mycket välkonstruerad hane med bra proportioner, väl vinklad både fram och bak, bra hals och rygglinje, visar ett flytande steg.


Kenzo har en fin jakt/social kamplust och ett naturligt bra föremålsintresse och i kombination med hans fina samarbetsförmåga och förlighet gör honom till en riktigt bra brukshund.

Han har en otroligt bra uthållighet och drivkraft i arbetet och engagerar sig alltid 100% i sin uppgift, just nu tränar vi spår och lydnad.
Han visar stor talang i spåret där han är mycket fokuserad, noggrann och uthållig.


I lydnaden är han mycket samarbetsvillig, visar stor entusiasm och utför sina moment med allra största glädje, rutan är en favorit. 

Kenzos pappa är en bluemerle hane som heter Steven, Bubu bear nescaland och är född i Polen. Hans meritlista är lång med bl.a JEW-16,( Junioreuropavinnare) Best puppy på Worldwinner i Milano 2015 (11 valpar).Multibiss multich.

Kenzos morfar är den framgångsrika Simon som är född och bor i Brasilien. Windspirit nobody doesent better.

Kenzos mamma är den svart trefärgade tik Time on Goodtrace & Motopies och även hon Polsk champion och funnit Bis. Hennes styster är Windspirit Rod’s Amazing Grace som är nummer 1 Vinstrikaste tik i USA med 27 BIS.

Kenzos mormor som är en import fr USA är Thornapple all that glittets, champion i Polen Kroatien och har lämnat mkt fina avkommor bl.a en helbror till Kenzos mor Ray, Thornapple Thunder snow motopies. Kenzos kullsyster Focus on me som bor i Polen är juniorchampion Poland, Champion of Balkan, Champion of Bulgaria och Balkan winner 2019